Nederlandse Schuldhulp route

Nederlandse Schuldhulp Route (NSR)

 

Heb jij zorgen over je geldzaken of onbetaalde rekeningen? Onze medewerkers begeleiden je vroegtijdig naar de laagdrempelige route voor passende schuldhulp.

Of doe via geldfit.nl/cannock een volledig anonieme test en krijg op basis van jouw postcode een hulpaanbod op maat. Voor hulp bij schulden kun je ook – volledig anoniem – bellen met het gratis telefoonnummer van de Nederlandse Schuldhulproute: 0800-8115.

Ga naar geldfit!

Persoonlijk advies via het NIBUD

 

Een achterstallige betaling of aanmaning wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Met een persoonlijk budgetadvies en tips helpt het Nibud je om meer grip te krijgen op je geldzaken.

Ik wil persoonlijk advies!

Informatie toeslagenaffaire

 

Ben je slachtoffer van de toeslagenaffaire? 

De overheid heeft een moratorium ingesteld. Dit is een pauzeperiode voor openstaande rekeningen zodat slachtoffers van de toeslagenaffaire meer tijd krijgen om uit de schulden te komen. In deze pauzeperiode kunnen wij het incassodossier tijdelijk stopzetten. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via toeslagenaffaire@cannock.nl.

Contact

Schuldhulpverlening bij de gemeente

Kom je er zelf niet uit, vraag dan hulp aan bij de gemeente. Gemeenten zijn verplicht om je te helpen als je schulden hebt. Dat betekent niet dat zij de schulden van je overnemen, maar zij helpen jou wél om een oplossing te vinden. De gemeente kan bijvoorbeeld voor jou bemiddelen met jouw schuldeisers.  Ook kan de gemeente jou begeleiden bij het op orde brengen van jouw financiële administratie. Informeer bij jouw gemeente om meer te weten te komen over de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Heb je zelf hulp nodig?

Er zijn veel mensen met schulden, dit kan lijden tot psychische klachten en bij sommige mensen zelfs tot zelfmoordgedachten. Je hoeft je hier niet voor te schamen. Veel mensen met schulden komen daar ook weer uit. Hulp is dichtbij. Je kan 24 uur per dag gratis en anoniem bellen (0800-0113) of chatten met 113. Of bezoek www.113.nl

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.